januari 27, 2016

DETTA ÄR KARMA LAGEN SOM JAG LEVER EFTER OCH TROR ÖDMJUKT PÅ




Karma lagen

Som man sår får man skörda. Som man bäddar får man ligga. Detta är en Kosmisk Lag. Detta är den mest kända av alla de kosmiska lagarna och mycket omdiskuterad. Många missförstånd förekommer, inte bara från motståndarna utan också bland de som tror på återfödelse. Många motståndare tror att det handlar om straff och vänder sig ifrån hela begreppet som sådant utan att ta reda på vad det står för i sin helhet. Många av reinkarnationstankens anhängare tror att de mer eller mindre måste vara kvar i karmahjulet i evigheter.
Karma är konsekvenserna av alla våra tankar, ord och gärningar det vill säga alla våra val. Man säger attvisdom tar bort en negativ karma. Genom att vara medveten om hur de kosmiska lagarna fungerar kan vi resa oss över den påverkan våra gamla inprogrammeringar har på oss och bli fria från lidandet, kan vi börja arbeta med helt andra saker, på ett helt nytt sätt, på ett helt nytt plan. Tiden är nu mogen för det. Vi har fått nog av självvald smärta. Vi har fått nog av lidande. Genom att få kontakt med den inre visdomen reser vi oss över en negativ karma. Mera medvetet kan vi då skapa en mer harmonisk tillvaro. Med samma kraft som vi förut skapade elände  i våra liv kan vi nu skapa motsatsen. Vi är alla på väg mot en ljusare tillvaro.
Det ligger i Den Nya Tiden att bli mer medveten om detta begrepp och att resa oss över allt det som vi inte trivs med och som är smärtsamt och fullt av lidande. När vi tillåter oss att leva i harmoni med de kosmiska lagarna och leva efter dem kan vi börja växa i kärlek till oss själva och hela mänskligheten. Då kan vi gå framåt och leva utan lidande. Detta är jordmänniskornas nästa steg. Visdom eliminerar en negativ karma.
När man förstått hur Karmalagen fungerar är man färdig att frigöra sig från karmahjulet. Man bryter den reinkarnationscykel man har varit inne i alltsedan grottmannatiden. Den medvetna människan är nu redo att lösa upp allt som har hänt i det förflutna i Kärlek och gå rakt in i ljuset, in i Den Nya Världen. Den Nya Tidsåldern är här när vi är redo att släppa det förflutna och ta emot det nya. Den kan vara här nu "för dig" om du är villig att erkänna den och ta emot den.



 <


**********************************************************************************